Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Július 19. 16:54, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Baleset az M0-son - Több kilométeres a kocsisor az M1-es és az M7-es autópályán

Baleset az M0-son - Több kilométeres a kocsisor az M1-es és az M7-es autópályán

Több kilométeres kocsisor alakult ki csütörtök délutánra az M0-son történt baleset miatt; áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban.

Hat kilométeres kocsisor alakult ki baleset miatt az M0-s autóúton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-vel. Áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban is. A rendőrség azt ajánlja, hogy aki teheti, kerülje el a környéket.

Beluzsárné Belicza Andrea utalt arra: dél körül három teherautó összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 15. kilométerszelvénynél, ezért először teljes, majd részleges útzárat rendeltek el, amelyet kora délután feloldottak.
A szóvivő közlése szerint épp hogy megindult a forgalom, amikor két, egymás mellett haladó kamion tükre összeért, s a két jármű eltorlaszolta az autóutat a 8-as kilométerszelvénynél. Az újabb baleset érintettjei a helyszínelőkre várnak, miközben hat kilométeres dugó keletkezett a környéken.
Az MTI információi szerint több kilométeres kocsisor alakult ki az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:47, csütörtök | Belföld

Idén 2,5, jövőre 4,1 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány

Az idei évre 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel számol a kormány, míg a jövőre 4,1 százalékkal

2024. Május 02. 06:44, csütörtök | Belföld

Vitályos Eszter: a kormány minden megtesz a bérek növekedéséért

A kormány ezután is mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország gazdasága újra erős legyen, a magyar embereknek legyen munkája, és a bérek tovább növekedjenek

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Navracsics Tibor: egy majdnem tökéletes találmány az Európai Unió

Az Európai Unió egy majdnem tökéletes találmány, politikai együttműködés gazdasági vízióval - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter kedden Budapesten, a European Voices című folyóirat bemutatóján.