Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2012. Május 02. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre: ránk fért már a változás

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

Bajor Imre meghozta döntését és eladta gyönyörű dunakeszi otthonát. Feleségével együtt elköltöztek Fülére. A színész a hot magazinnak azt mondja: van abban valami varázslatos, ha új otthont teremt az ember.

A dunakeszi otthonomért nem fáj a szívem, ránk fért már a változás. Csomó olyan dolog jön elő ilyenkor az emberből, ami viszonylagos jólétben és megállapodottságban nem. Most kreatívnak kell lenni: újra berendezni egy otthont végtelenül izgalmas és jó helyzet. Új életet kezdtünk, ezen nincs mit tagadni. Elhatároztam, hogy nem foglalkozom a múlttal, inkább a jelenben és a jövőben gondolkozom! - hangsúlyozza Bajor Imre, aki feleségével most félkész körülmények között él.

Dobozok között élünk, éppen leköltöztetjük az egész életünket. Mindehhez idő kell, egy élet munkája fekszik most az udvaron, de előbb-utóbb minden a helyére kerül. Boldog házasságban élek, egy szép feleséggel. Van az előző kapcsolatomból két gyönyörű, nagy gyermekem. Lassan jön a nyár, és reméljük, nagyon sokat jönnek le hozzánk Fülére. Szóval miért panaszkodnék?

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.