Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2012. Május 31. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Babára vágyik Balogh Edina

Babára vágyik Balogh Edina

Mint már megírtuk, fantasztikusan sikerült Balogh Edina és Som Krisztián esküvője. A Barátok közt sztárja éppen ilyennek álmodta meg a nagy napot.

"Egész életemben ilyen tökéletes pillanatokra vágytam. Babonából eddig nem mertem kimondani, de úgy érzem, én vagyok a világ legboldogabb embere" - jelentette ki Edina a násznép előtt. "Furcsa, de amikor annak idején bemutatkoztunk egymásnak, szinte első látásra egymásba szerettünk . Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valóban így történt.

Csak néhány mondatot váltottunk, mégis éreztük, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog kezdődik köztünk. Pontosabban csak kezdődött volna... Mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, ezért elnyomtuk magunkban az érzéseket. Évekig nem is találkoztunk, szinte kerültük egymást." -emlékezett vissza a kezdetekre Edina, aki azt is elárulta, nagyon szeretné, ha jövőre ilyenkor már hárman lennének.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.