Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2021. November 17. 17:42, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Babakocsiba rejtve próbált lopni a pár az egyik pápai áruházból

Babakocsiba rejtve próbált lopni a pár az egyik pápai áruházból

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A rendőrséget az egyik pápai hipermarket biztonsági őre értesítette 2021. május 16-án délelőtt arról, hogy egy párt lopáson ért tetten, ám csak a nőt sikerült visszatartania, a férfi elfutott. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a két pápai lakos gyermekeikkel együtt tartózkodott az áruházban, melynek alkalmával a 31 éves férfi eltávolította az egyik polcról leemelt hangszóró áruvédelmi eszközét, majd a 29 éves élettársa betette azt a babakocsiba. Ezt követően a kocsiba még különböző élelmiszereket is elrejtettek, amelyeket a hangszóróval együtt fizetés nélkül akartak kivinni a boltból. A rendőrök a nőt még aznap előállították és gyanúsítottként kihallgatták, míg élettársát, akinek körözését korábbi szabálysértések elkövetése miatt a Szegedi és a Nagykanizsai Járásbíróság is elrendelte, 2021. május 20-án fogták el. A pár ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.

2023. Május 28. 11:22, vasárnap | Helyi

Egy napra ma minden gyermek tűzoltó lehet

Gyermeknap alkalmából kedveskedtek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engedtek a laktanya életébe.

2023. Május 27. 21:38, szombat | Helyi

A háborúellenes Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékezete

2023. Május 26. 16:24, péntek | Helyi

Feladta magát a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt keresett negyedik férfi

Feladta magát a Győri Rendőrkapitányságon pénteken az a férfi, akit a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt körözött a rendőrség - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).