Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 21. 12:59, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Babakocsiba rejtették a lopott árut az egyik pápai bevásárlóközpontban

Babakocsiba rejtették a lopott árut az egyik pápai bevásárlóközpontban

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves nőt és 31 éves élettársát.

Egy pápai bevásárlóközpont biztonsági őre értesítette a rendőrséget 2021. május 16-án délelőtt arról, hogy az üzletben egy férfi és egy nő különböző termékeket pakolt az általuk tolt babakocsiba, amelyeket az önkiszolgáló pénztárnál nem fizettek ki. Az egyik műszaki cikkről az áruvédelmi eszközt el is távolították. A biztonsági őr a nőt visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig, ám a férfi elszaladt. A járőrök a 29 éves helyi asszonyt még aznap, 31 éves élettársát pedig 2021. május 20-án állították elő és gyanúsítottként kihallgatták, mindketten beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.