Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2013. Május 17. 15:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Az Önkormányzat szerint a jobbikosok politikai haszonszerzésre használják a Pápai Húst

Az Önkormányzat szerint a jobbikosok politikai haszonszerzésre használják a Pápai Húst

Unger Tamás alpolgármester sajtótájékoztatón reagált Ferenczi Gábor és Orbán Imre megnyilatkozására, melyben a pápa környéki sertéstartók tönkretételéről beszéltek.

Unger Tamás elmondta, Ferenczi Gábor országgyűlési kévpiselő és Orbán Imre, a helyi Jobbik elnöke nyilvánvalóan politikai hasznot szeretnének húzni a húsgyár nehéz helyzetéből. - Pápa város képviselő-testülete - fideszes, mszp-s, jobbikos tagok egyaránt - valamennyi rendelkezésre álló információ ismeretében együttesen döntöttek minden Pápai Húst érintő kérdésben. Ehhez képest az említett politikusok részinformációkból és rágalmakból építkezve kimondottan ezzel ellentétben nyilatkoztak, mely egyáltalán nem segíti az Önkormányzat törekvéseit a cég megmentésében - fogalmazott Unger Tamás.

Az alpolgármester kiemelte, az Önkormányzat mindent megtesz a Pápai Hús stabilizálása érdekében, a beszállítókkal való együttműködés pedig az egyik feltétele ennek. Felhívta a figyelmet arra, hogy a pápai Önkormányzat 2013. április 22-étől tulajdonosa a cégnek, az addigi döntésekért azok felelősek, akik azokat meghozták.

Pápa Város Önkormányzata szakértők segítségével vizsgálja a jogi lépések megtételének lehetőségét, hiszen a jobbikos politikusok olyan dokumentumot hoztak nyilvánosságra, mely a Pápai Hús üzletmenetét jelentősen érinti, ennek megjelenítése pedig negatívan befolyásolja a cég helyzetét. - Nyomatékosan felkérem Ferenczi Gábort és Orbán Imrét a negatív hangulatkeltés befejezésére, és ha már tevőlegesen nem tudják segíteni a gyár ügyét, legalább ne rontsák a helyzetet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 09:35, szombat | Helyi

Rendhagyó egyleti ankét az apát-plébánossal

2022. Június 24. 14:04, péntek | Helyi

Három hétre lezárják a Dózsa György utcát

A teljes útzár az Aradi és a Szalmavári utcák közötti szakaszt érinti.

2022. Június 24. 09:08, péntek | Helyi

Mutatjuk, mire figyeljen, ha a veszélyhelyzet alatt járt le az autó műszakija

Június 30-ig érvényesek az okmányok, sokan csak most kapnak észbe.