Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. November 11. 13:32, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Az öltőző szekrényben rejtőzködött a lopás előtt

Az öltőző szekrényben rejtőzködött a lopás előtt

A szünetben bebújt az iskola egyik öltözőszekrényébe, majd a tanóra alatt ellopta diáktársa kabátját Pápán egy 14 éves lány. Az iskolarendőr még aznap megtalálta a dzsekit.

Az iskolarendőrt 2014. november 10-én kora délután értesítette a hozzá tartozó pápai általános iskola pedagógusa arról, hogy egyik diákja nem találja a bőrkabátját, azt valószínűleg ellopták. A rendőr az oktatási intézménybe sietett, ahol megtekintette a folyosón működő kamerák felvételeit. A képsorokon jól kivehető volt, amint egy 8. osztályos lány délelőtt, az óraközi szünet alatt bebújt az egyik öltözőszekrénybe, majd amikor becsengettek és kiürült a folyosó, onnan előjött. Átment a szemben lévő szekrényhez, abból kiemelt egy dzsekit és a felsőruházata alá rejtette. Ezt követően rosszullétre hivatkozott, ezért hazaengedték az iskolából. Az iskola rendőre 15 órakor házkutatást tartott a diáklány lakásán, ahol válltáskájában megtalálta az eltűnt bőrkabátot. A több tízezer forintos dzseki még aznap visszakerült a sértett tulajdonába.

A kiskorú gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.