Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. Június 18. 08:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Az olasz autómárka szerelmesei idén is találkoztak városunkban

Az olasz autómárka szerelmesei idén is találkoztak városunkban

Az alfások immáron negyedik alkalommal tartottak jótékonysági akcióval egybekötött találkozót Pápán, amely idén is kiváló hangulatban telt a volt Vasas pályán.

A kiváló szervezés - amely elsősorban Cseke Lászlót és a Pápa Alfások Baráti Körét dicséri, a jól összeválogatott programok, de legfőképpen az a közösségi erő hívta el idén is azt a mintegy száz autóst Pápára, amely egy erősebben van jelen az alfás közösségen belül. Ezek az alkalmak mind-mind szorosabbra fűzik ezt a kapcsot, amely látszólag csupán egy autó, de valójában annál jóval több - vélik az olasz autómárka szerelmesei.

Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy évről-évre valamilyen jótékonysági célt is szolgál a pápai Alfás Találkozó. Idén a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat számára gyűjtöttek pénz- és tárgyadományt. Az igen jelentős, csaknem 350 ezer forintot Dr. Kriván Gergely gyermekgyógyász, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke, a DPC kórház gyermek csontvelő transzplantációs osztályának főorvosa személyesen vette át.

Az alfások két autónyi gyermekjátékot is összegyűjtöttek, melyek szintén a beteg gyermekekhez kerülnek majd.

A találkozót megtisztelte jelenlétével dr. Áldozó Tamás polgármester, a fellépők között pedig ott volt a Pápai Cirkuszművészeti Egyesület, az MH 47. Bázisrepülőtér kutyás bemutatója, koncertet adott a Rocklife Cover Band, de volt autós ügyességi és felnikitartó verseny is.

Fotó: Pápai Alfás Találkozó - Horváth Martin, Mészáros Tibor, Cseke László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.