Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Április 17. 09:28, péntek | Helyi
Forrás: Rendőrségi Hírek

Az internetes fotói buktatták le a férfit

Az internetes fotói buktatták le a férfit

A Pápai Rk. Bűnügyi Osztályának munkatársa az egyik internetes közösségi oldalon orrvadászatra utaló fotókat talált. A képeket feltöltő, Pápa környékén élő férfit 2015. április 13-án fogták el a nyomozók Pápán.

A közösségi oldalon talált fotókon a 25 éves Sz. Tamás ebekkel elejtett vadon élő állatokkal volt látható. A fiatalember agyanúsítotti kihallgatásakorelmondta, hogy több kotorék vadászkutyájais van, amelyeket ő képzett ki és gyakoroltatja velük a vadászatot. Sz. Tamásnál házkutatást tartottak a nyomozók, amelynek soránértékes agancsokat, őz trófeákat, borz és róka koponyákat találtak,valamint előkerült hét darab lőszer is. A gyanúsított lakásában talált agancsokat és trófeákat lefoglalták, alőszereketfegyverszakértőhöz továbbítottáka rendőrök a pontos beazonosítás érdekében.

A férfi ellen orvvadászat bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.