Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Január 16. 15:22, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Az étteremből rángatta ki barátnőjét

Az étteremből rángatta ki barátnőjét

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 22 éves veszprémi férfi ellen folytatott nyomozást, aki 2013 novemberében agresszíven viselkedett barátnőjével.

A rendelkezésre álló adatok szerint Gy. János 2013. november 6-án dél körül megjelent az egyik pápai éteremben és az ott szakmai gyakorlatát töltő barátnőjét a kezénél fogva kiráncigálta az étteremből. Ezt követően arra kényszerítette, hogy akarata ellenére menjen vele a helyi autóbusz pályaudvarra és utazzon vele Veszprémbe. Még az étteremben tartózkodva szemközt köpte a lány védelmére kelő egyik női alkalmazottat és megrongálta a berendezést. A nyomozás során arra is fény derült, hogy a gyanúsított két nappal korábban Veszprémben már bántalmazta az utcán volt barátnőjét.

Az eljáró hatóság a garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség, kényszerítés bűntett, valamint becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait 2014. január 15-én vádemelési javaslattal, illetve a közvetítői eljárás megfontolásával küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Fotó archív, illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.