Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportja 2022. augusztus 10-én délelőtt egy helyi áruház parkolójában tartott toborzó kitelepülést. A rendezvényen a rendőrök tájékoztatást adtak a 2022. szeptember 1-jén induló 10 hónapos rendőrjárőr képzésről, amelyre még augusztus 15-ig várják a jelentkezőket. A szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőknek az egyenruhások részletes felvilágosítást adtak, illetve tájékoztató kiadványokkal is népszerűsítették a hivatást.

A kitelepülést felkeresők megismerkedhettek a rendőrök által használt szolgálati felszerelésekkel, belenézhettek a hőkamerába, megtekinthették a sebességmérő készüléket és a csapatszolgálati pajzsot. A rendőrök lehetőséget adtak arra, hogy a résztvevők felpróbálják a lövedékálló mellényt, és a sisakot, valamint beülhettek a rendőrségi járművekbe és lézerpisztollyal is célba lőhettek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 10:52, szombat | Helyi

Június közepétől változik a menetrend a Pápa és Veszprém közötti közlekedésben

2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik a Pápa és Veszprém közötti autóbusz közlekedés menetrendje is.

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

2023. Június 01. 14:58, csütörtök | Helyi

Változik a Perutz osztályozó mérkőzésének időpontja!

Fél órával korábban csap össze egymással a pápai és a gyöngyösi együttes, az NB III-as tagságért.