Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2024. Január 18. 08:37, csütörtök | Helyi

Az Adient ismét elnyerte a Legjobb Munkáltató díjat

Az Adient ismét elnyerte a Legjobb Munkáltató díjat

Másodszor kapta meg a Top Employer Intézet európai Top Employer díját (Legjobb Munkáltató díj) az autóülés-gyártásban világszinten vezető nagyvállalat, az Adient.

“Az újbóli kiváló értékelés fontos bizonyítéka folyamatos erőfeszítésünknek, hogy megbecsült munkáltatók legyünk és azt is megerősíti, hogy kiemelten foglalkozunk munkavállalóinkkal” - említette Nebahat Gueler, az EMEA régió humán-erőforrásért felelős alelnöke. „A Top Employer díjat (Legjobb Munkáltató díj) fejlődésünk külső elismerésének tekintjük.”

- Vállalatunk 23 – csehországi, magyarországi, észak-macedóniai, lengyelországi, romániai és szerbiai – telephelyét vizsgálták az alábbi területeken: emberi erőforrás stratégia, munkakörnyezet, tehetséggondozás, tanulás, sokszínűség, elfogadás és egyenlőség, jó közérzet. A tavalyi évhez hasonlóan valamennyi vizsgált kategóriában megszereztük a minősítést.

A vállalat összértékelése 4,5%-kal javult 2023-hoz képest. A legtöbb vizsgált telephelyen jelentős a fejlődés, amely a folyamatos tanulás kultúrájának jele. A teljes vizsgálatban az Adient a humánstratégia területén 11%-kal, a sokszínűség, befogadás és egyenlőség területén 7%-kal emelkedik ki 86 versenytársa közül. Az Adient fókuszpontjai: a céltudatos szervezet, a vezetés- és szervezetfejlesztés, valamint a sokszínűség, befogadás és egyenlőség (DE&I).

„Annak érdekében, hogy vevőink folyamatos magas elvárásait minőség és szolgáltatás terén magas szinten tudjuk teljesíteni, kiváló képességű és motivált kollégákra van szükségünk. Az Adient magyarországi gyárai (Mór, Mezőlak, Kecskemét), az előző évekhez hasonlóan, folyamatosan nagy figyelmet fordítanak a dolgozóikra” - mondta Kovács Csaba, régiós operációs vezető.

A Top Employer tanúsítási programját azért hozták létre, hogy útmutatást adjon a munkáltatóknak a humánerőforrás kezelését illetően. Világszerte értékeli a vállalatokat, és visszajelzést ad a vállalati kultúráról.

Az Adientről:
Az Adient (NYSE: ADNT) az autóülés-gyártás globális vezetője. Az Adient 30 országban 70 000+ alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 200 gyártó/összeszerelő üzemet működtet világszerte. Minden jelentős OEM-gyártó számára gyártunk és szállítunk autóipari üléseket. Szakértelmünk a teljes ülésrendszerektől az egyes hab-, kárpit- és fémalkatrészekig az autóipari ülésgyártás folyamatának minden lépésére kiterjed. Vállalatunk integrált, házon belüli képességei lehetővé teszik számunkra, hogy termékeinket - a kutatástól és a tervezéstől a mérnöki munkán át a gyártásig - saját magunk készítsük el és évente több millió járműbe építsük be.

Címkék: ADIENT, munkáltató

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán