Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

Az értesüléssel kapcsolatban megkerestük mindkét érintett felet. A Tesco-tól egyelőre nem kaptunk választ, az Auchan viszont a következő, kissé sejtelmes választ küldte el szerkesztőségünknek:

"Az Auchan Retail Magyarország nyitott az új lehetőségekre, amelyeknek köszönhetően még jobban megfelelhet vásárlói igényeinek. Ezért vállalatunk dolgozik a magyarországi áruházak fejlesztésén és új áruházak kialakításán.
Új áruház nyitásával kapcsolatban Pápán jelenleg nincs bejelenteni valónk, amint változás lenne ez ügyben, tájékoztatni fogjuk Önöket és a lakosságot."

Frissítés! Cikkünk megjelenését követően megérkezett a Tesco válasza is. Az áruházlánc egyértelműen cáfolta olvasóink értesüléseit és határozott nemmel válaszoltak arra a kérdésre, hogy napirenden lenne a pápai üzlet eladása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:38, kedd | Helyi

Döntött a Kúria a 2. körzet ügyében!

A Kúria a bírósági felülvizsgálati kérelmet érdemi vizsgálat nélkül elutasította, a végzés ellen további jogorvoslatnak nincs helye. Vagyis nem számolják újra a szavazatokat, a körzetet Töreki-Vörös Ibolya nyerte meg.

2024. Június 25. 15:14, kedd | Helyi

Mi készül a pápai vasúti aluljáróban?

Egyre több aluljárót díszítik képzőművészeti alkotások világszerte, most városunkba is elér egy effajta kezdeményezés.

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.