Városlista
2023. május 29, hétfő - Magdolna

Hírek

2020. Január 23. 08:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Auchan Pápán? Megkerestük az áruházláncot!

Több olvasónk is megkereste hírportálunkat azzal az értesüléssel kapcsolatban, mely szerint azért került le a pápai áruház tetejéről a nagy méretű felirat, mivel egy másik áruházlánchoz kerül át a pápai üzlet.

Az értesüléssel kapcsolatban megkerestük mindkét érintett felet. A Tesco-tól egyelőre nem kaptunk választ, az Auchan viszont a következő, kissé sejtelmes választ küldte el szerkesztőségünknek:

"Az Auchan Retail Magyarország nyitott az új lehetőségekre, amelyeknek köszönhetően még jobban megfelelhet vásárlói igényeinek. Ezért vállalatunk dolgozik a magyarországi áruházak fejlesztésén és új áruházak kialakításán.
Új áruház nyitásával kapcsolatban Pápán jelenleg nincs bejelenteni valónk, amint változás lenne ez ügyben, tájékoztatni fogjuk Önöket és a lakosságot."

Frissítés! Cikkünk megjelenését követően megérkezett a Tesco válasza is. Az áruházlánc egyértelműen cáfolta olvasóink értesüléseit és határozott nemmel válaszoltak arra a kérdésre, hogy napirenden lenne a pápai üzlet eladása.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.

2023. Május 28. 11:22, vasárnap | Helyi

Egy napra ma minden gyermek tűzoltó lehet

Gyermeknap alkalmából kedveskedtek a családoknak a lánglovagok, akik május 28-án betekintést engedtek a laktanya életébe.

2023. Május 27. 21:38, szombat | Helyi

A háborúellenes Bajcsy-Zsilinszky Endre emlékezete

2023. Május 26. 16:24, péntek | Helyi

Feladta magát a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt keresett negyedik férfi

Feladta magát a Győri Rendőrkapitányságon pénteken az a férfi, akit a szlovákiai magyar vállalkozó meggyilkolása miatt körözött a rendőrség - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI).