Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 28. 08:20, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Átvette megbízólevelét dr. Kovács Zoltán

Hatodik alkalommal jutott be az Országgyűlésbe a politikus.

Pénteken délután ünnepélyes keretek között vette át országgyűlési képviselői megbízólevelét dr. Kovács Zoltán, a pápai Városházán. Az eseményen dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket, gratulált Kovács Zoltánnak az újabb győzelemhez és köszönetet mondott a választópolgároknak.

A polgármester köszöntőjét követően dr. Somogyi Natália, a választókerület választási bizottságának elnöke ismertette a hivatalos eredményt.- A választás eredménye a Kúria döntésének kihirdetése napján, 2018. április 25-én vált jogerőssé. Mindezek alapján megállapítható, hogy a Veszprém megyei 04. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületben a választás érvényes és eredményes volt, az országgyűlési egyéni képviselő dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje lett - mondta a bizottság elnöke, majd átadta a megbízólevelet a képviselőnek.

Dr. Kovács Zoltán megköszönte a választók újbóli bizalmát, mindazok munkáját, akik a kampányát segítették, valamint családja támogatását. Azt mondta, ez egy különleges választás volt, mivel ennyien még nem mentek el szavazni, ennyi jelölt sem volt még soha, és ennyi kifogás sem érkezett még a választással kapcsolatban, ami szerinte azzal magyarázható, hogy az ellenzék nem tudta elegánsan kezelni a nagy arányú vereségét.

Hozzátette, a győzelemnek rövid ideig lehet csak örülni, hiszen az ünneplés után újre kezdődik a munka. - Szeretném folytatni azt a munkát, amit öt ciklussal ezelőtt megkezdtem. Azokból jó néhány tennivalót elvégeztünk, de jöttek új feladatok, amit el kell végezni. Szeretnék ennek a bizalomnak megfelelni, és az előttünk álló munkát sikeresen elvégezni - fogalmazott Kovács Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.