Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Január 10. 09:14, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Átfestette a lopott kerékpárt

Átfestette a lopott kerékpárt

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nemesgörzsönyi ház udvaráról lopott el egy kerékpárvázat az a lovászpatonai férfi, akit 2014. január 6-án délután fogott el a falubanFekete Ernő r. főtörzsőrmester és társa Baráth Balázs r. törzsőrmester körzeti megbízott.A településen szolgálatot teljesítő rendőrökarra lettek figyelmesek, hogy a 21 éves S. N.egy zöld színű kerékpárt kísérelt meg sietve elrejteni az egyik családi ház hátsó udvari részén. Kérdőre vonták a férfit, aki elismerte, hogy a járművet 2013. január 4-én a faluban lakó ismerőse szomszédságában levő lakatlan családi ház udvarából tulajdonította el. A gyanúsítottkihallgatása alkalmával elmondta, hogy az udvarba a kerítésen keresztül mászott be, majd ellopta az ott talált kerékpárvázat. Másnap átfestette azt és átszerelte rá egy másik bicikli kerekét és nyergét.
A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.