Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2021. November 16. 15:18, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a pedagógus emlékdiplomákat

Átadták a pedagógus emlékdiplomákat

Pápa Város Önkormányzata köszöntötte a Városháza üléstermében az idén jubiláló pedagógusokat.

Az ünnepségen a Con Spirito Quartet előadását követően Dr. Baranyiné Dr. Kóczy Judit, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának dékánhelyettese köszöntötte az egybegyúlteket, aztán dr. Áldozó Tamás polgármester szólt a jubiláló pedagógusokhoz, végül Egyházi Andrea, a Pápai Tankerületi Központ igazgatójának köszöntőjét hallhatta az ünnepség közönsége.

Az ünnepségen arany emlékdimpomát vehetett át Gazdag Józsefné, Kucsera Péterné, Legenyei-Pintér Miklósné, Süle Zoltánné, és Takács Pál, akik 50 évvel ezelőtt szereztek diplomát.

Vas emlékdimplomát vehetett át Kiss László és Sidó Tibor annak emlékére, hogy 65 évvel ezelőtt vehették át diplomájukat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott