Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. December 19. 13:42, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Átadták a mosoly-doboz adományokat

Átadták a mosoly-doboz adományokat

A szocialisták évek óta gyűjtenek adományokat a rászorulóknak az ünnepek közeledtével. Az idei évben összegyűlt dobozokat ma délelőtt adták át a Pápai Nagycsaládosok Közhasznű Egyesülete képviselőinek.

Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke az akció kapcsán elmondta, széles körben hirdették meg az adományozás lehetőségét és örömére szolgál, hogy rekord számú doboz érkezett, ám egyúttal elszomorítónak tartja, hogy oly sokan vannak, akik rászorulnak ezekre a csomagokra.

Gőgös Zoltán szólt arról az országos szintű szocialista kezdeményezésről, melynek során az ország 480 gyermekének kívánságát teljesítik. Az országos elnökség gyűjtéséből összegyűlt utalványokból Pápán két család részesül, az adományokat Gőgös Zoltán nyújtotta át a nagycsaládosok képviselőinek. Mint mondta, öröm számukra, hogy az adományok szétosztásában olyan szervezet vesz részt, amely garanciája annak, hogy azok biztosan a rászorulókhoz kerülnek.

A szocialista politikusok minden polgárnak áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívántak a sajtón keresztül is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.