Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Február 16. 08:16, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Átadták a Házaspárok Versenyének díjait

Átadták a Házaspárok Versenyének díjait

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) az idei évben is megemlékezett a Házasság Világnapjáról. A rendezvényen átadták a portálunkkal közösen megszervezett Házaspárok Versenyének díjait is.

Krasztel Lászlónétól, az egyesület elnökétől megtudtuk, a PÁNKE immáron negyedig éve emlékezik meg e jeles napról. - Az idei év különlegessége, hogy az infopapa.hu hírportállal közösen meghirdettünk egy versenyt, melyen a legszebb házaspárokat kerestük. A mai napon négy pár díjazására került sor. Helyi vállalkozások által felajánlott ajándékutalványokat adtunk át a szavazatok alapján kialakult sorrend dobogósainak, illetve egy zsűrink által kiválasztott különdíjas házaspárnak. Mellettük egy jubiláló párt is megajándékozunk, továbbá átadtuk a gyermek rajzverseny első három helyezettjének járó díjakat is.

Ezt követően egy esküvői ruhaszalon bemutatóját tekinthették meg az egybegyűltek, majd kötetlen beszélgetés keretében ütköztek érvek, ellenérvek a házasság fontosságáról, vagy a jó házasság titkáról. Az egyesület egyértelmű véleményt fogalmaz meg a kérdésben. Kraszel Lászlóné szerint a gyermekeknek az a legjobb, hogyha családban nőhetnek fel. - Ez egy példamutatás a gyermekeknek. Egy jól működő társadalom csak jól működő családokkal képzelhető el, ehhez pedig példát kell mutatni az embereknek, hogy igenis vannak jól működő, tartós házastársi kapcsolatok - tudtuk meg az egyesület elnökétől.

Házaspárok Versenyének helyezettjei

1. helyezett: Berki Béláné Keszei Zsuzsanna és Berki Béla 2233 szavazattal

2. helyezett: Pereznyák Attila és Pereznyák Attiláné 1800 szavazattal

3. helyezett: Danka Attiláné Hegedűs Ibolya és Danka Attila 1303 szavazattal

Különdíj: Filipkóné Nagy Mónika és Filipkó Norbert

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.