Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Február 27. 08:42, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áramszünet lesz több pápai utcában!

Áramszünet lesz több pápai utcában!

Az áramszolgáltató gallyazási munkálatokat végez március első napjaiban.

Az E.ON Hungária Csoport annak érdekében, hogy hálózata műszaki-biztonsági színvonalát megőrizze, a meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karbantartja, korszerűsíti hálózatát. Fejlesztési és karbantartási munkáit az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ütemezetten, egész évben végzi a vállalat. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzéséhez az is szükséges, hogy rövid időre kikapcsolják a hálózat egy-egy szakaszát.

A munkálatok tervezésénél és a kivitelezésnél fontos szempont, hogy ügyfeleiket időben értesítsék, és csak a valóban szükséges esetekben és a lehető legrövidebb ideig zavarják a tervezett áramszünetekkel. Márciusban Pápán elsősorban gallyazási munkálatok miatt hirdetnek tervezett áramszüneteket. Március 1-jén és 2-án 8 és 16 óra között várható áramszünet a város több utcájában. Hétfőn a Malom utcában, az Alsó, a Felső, a Rizling, a Birsalma, a Prohászka, a Hegyalja, a Zúgó, a Kaszás, a Küllő és az Igal utcában, valamint a Jonatán soron várható gallyazási munka. Kedden a Fűtőház, a Hold, a Csillag, a Vasút, a Fecske, a Búzavirág, a Hess András és a Huszár Péter utcában dolgoznak a szakemberek.

Az energiavállalat felhívja a lakosság figyelmét, hogy az áramszünettel járó munkálatok számának csökkentéséhez a lakók is hozzájárulhatnak, ha a tulajdonukban lévő, villamos vezetékek mellé vagy alá telepített növényzetet időben és oly módon gondozzák, hogy a fák nem nőnek bele a villamos vezetékek úgynevezett biztonsági övezetébe. Így ugyanis ezek a veszélyesen belógó ágak, gallyak nem okoznak életveszélyt, nem kerülnek annyira a biztonsági övezeten belülre, hogy azt már csak feszültségmentesítéssel, igy áramszünettel lehetséges eltávolítani.

Az áramszünetek a munka jellegétől függően eltérő hosszúságúak lehetnek. Az érintett utcák lakóit a tervezett üzemzavarról minden esetben 10 nappal a munkálatokat megelőzően értesítik, és törekszenek arra, hogy csak a munkavégzés szempontjából indokolt időtartamra zavarják őket. Szeretnék ügyfeleiket segíteni abban, hogy tájékozódni tudjanak a tervezett munkákról, így e-mailes vagy sms értesítést is kérhetnek az őket érintő tervezett üzemszünetekről. Ez egyszeri regisztrációt követően beállítható az eon.hu/ugyintezes oldalon.
A munkálatokban érintett ügyfeleik megértését, türelmét ezúton is köszöni az
energiavállalat.

Címkék: áramszünet, E.ON

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.