Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2024. Február 06. 14:39, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áramszünet lesz az Igalon és a hegyekben

Áramszünet lesz az Igalon és a hegyekben

Tervezett áramszünetre számíthatunk Pápa egyes részein február 7-án.

Az áramszolgáltató közlése szerint szerdán 8 és 14 óra között az Igal utca, Felső utca, Öreghegy, Malom út, Hegyalja utca, Jonatán sor, Birsalma utca, Alsó utca egyes részein míg a Kaszás utca, Küllő utca, Prohászka Ferenc utca és a Zúgó utca egész területén számíthatunk áramkimaradásra. Ez idő alatt az E.ON vállalat munkatársai javítási és karbantartási munkákat végeznek a szolgáltatás kiváló minősége és biztonságos ellátása érdekében. A szolgáltató a fogyasztók megértését és türelmét kéri.

Címkék: áramszünet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:57, péntek | Helyi

A PVE legutóbbi műkedvelő kerekasztaláról

A jeles pápai művésztanár, Zsuppán István volt a Petőfi Városbarát Egylet (PVE) legutóbbi, február havi műkedvelő kerekasztalának a vendége.

2024. Február 23. 13:14, péntek | Helyi

Pápai vendéglátóhelyeket ellenőriz a NAV

A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. február 26. és március 1. között a vendéglátóhelyeken ellenőriznek, az alábbi járásokban:

2024. Február 22. 21:32, csütörtök | Helyi

Megvan a Pápai Városfejlesztő Kft. új vezetője

Hosszú ideje nem volt vezetője a városüzemeltetési feladatok nagy részét ellátó önkormányzati cégnek, a képviselő-testület csütörtöki ülésén sikerült új ügyvezetőt választani.

2024. Február 22. 15:03, csütörtök | Helyi

Drogot árult Pápán, börtönbe mehet

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a 21 éves férfinek, akivel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárás.