Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. November 14. 09:27, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Anya és lánya együtt loptak

Anya és lánya együtt loptak

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy pápai anya és leánya ellen folytatott nyomozást. Bolti lopáson érték őket tetten.

Az 53 éves F. R. pápai lakos 2014. július 12-én délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban, ahol a magával hozott ollóval több csomagolt élelmiszer áruvédelmi eszközét is megrongálta. Tette ezt azért, hogy a termékeket észrevétlenül ki tudja lopni az üzletből. A pénztárhoz érve azonban meggondolta magát, és az árukat visszatette az egyik polcra. Cselekményét észlelte a biztonsági őr és értesítette a rendőrséget. Négy nap múlva már 23 éves lányával együtt kereste fel az áruházat, ahol hasonló módszerrel gyümölcslevet, kávét, szalámit és egy tölthető elemet rejtettek a táskájukba. A biztonsági őr ez alkalommal is leleplezte őket a kasszánál. Közel egy hónap kihagyás után az asszony ismét egyedül kereste fel a hipermarketet. Egy csomag kávéról letépte a vonalkódot, majd a ruhája alá rejtette a terméket. Mikor észrevette, hogy figyelik, elővette a kávét és sietve visszatette azt az egyik polcra. A biztonsági őr ezúttal is értesítette a rendőrséget.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az anya és lánya ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal a napokban küldte meg Pápai Járási Ügyészséghez.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:28, szerda | Helyi

Jövő nemzedéke program - A fiatalok Pápán tartását célozza Grőber Attila második programcsomagja

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint ha nem lép ezen a területen a következő polgármester, akkor öt év múlva már csak 25 ezer pápairól beszélhetünk.

2024. Május 15. 13:23, szerda | Helyi

Jogsi nélkül, ittasan vezetett - Pápa és Gyarmat között fogták el

A járőrök 2024. május 11-én éjszaka, a 83-as számú főúton, Pápa és Gyarmat között állítottak meg egy autót, majd ellenőrizték a vezetőt.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

2024. május 13. és 19. között fokozott közúti ellenőrzési akciót tart a rendőrség.

2024. Május 14. 15:35, kedd | Helyi

Arcon ütötte és a haját tépte

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi nőt.