Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.

A szülő kérését a csoport adminisztrátora tolmácsolta (aki megegyezik a szóban forgó cikk szerzőjével), mivel a hölgy anonimitást kért, féltve gyermekét.

“Kedves Zsolt! A segítséged szeretném kérni, mert már nagyon el vagyok keseredve.
11 éves gyermekemet rendszeresen bántalmazzák az osztálytársai testileg és lelkileg is, fehér bőrű gyerekek. Senki sem tesz semmit, mivel gazdag szülők elkényeztetett "atyaisten" kölykei. Ha bárhol próbálok névvel segítséget kérni, hogy hova lehet fordulni,ami nem jogsértő, megint csak a gyerek fog kapni. Tudnál segíteni anonim módon információhoz jutni,mit tehetek ilyenkor? A tanárok nem segítenek.
Köszönöm”

Így szólt a poszt, amelyre aztán Unger Tamás alpolgármester is reagált:

Aztán a következő hozzászólásában a segítséget kérő édesanya értelmi képességeit firtatja (a posztot azóta az alpolgármester módosította, és kötörölte belőle az ominózus mondatrészt).

A városvezető később bocsánatot kért a fenti kijelentéséért.

De a kommentek között előkerülő sümegi tragédiára (egy iskolai bántalmazott fiú az öngyilkosságba menekült) is reagált az alpolgármester, amelynek lényege szerinte "nagyrészt pontosan a helyes gondviselői magatartás hiánya volt".

És itt a bocsánatkérő komment is:

Hogy a fenti sorok városvezetőhöz méltóak-e főleg egy ilyen kényes kérdésben, ráadásul a Sümegen nemrégiben történt tragédia tükrében, azt döntsék el Önök, kedves olvasók. Ha pedig megtekintenék a teljes posztot, és a többi hozzászólást, akkor itt megtalálják!

Fotó: Unger Tamás - Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.