Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2023. Május 19. 17:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

Állítólag Pápa környékén találták meg az ismert szlovákiai vállalkozó holttestét

A férfi kocsiját korábban már megtalálták Magyarországon, Pápa közelében. A jármű teljesen ki volt égve. Sajtóinformációk szerint azonban a férfi holtteste is előbukkant, nem messze Pápától.

Információk szerint az üggyel kapcsolatban 3 személyt vettek őrizetbe. A NAKA igazgatója megerősítette az elfogás tényét, és közölte, hogy hamarosan Magyarországon is részletes tájékoztatást adnak az ügyről.

A szlovák rendőrség a magyar hatóságokkal együttműködve dolgozik a nyomozáson, melynek előzetes eredményei arra utalnak, hogy szándékos, előre eltervelt emberölés történhetett.

Az üzletembert utoljára abban a komáromfüssi házban látták, amelyet a községben bérbe adott. Eltűnésének estéjén állítólag éppen azért jött, hogy behajtsa a bérlőktől a tartozás összegét. A helyszínen egy telefonhívást is intézett.

Szűcs Tibor 2023. május 2-án tűnt el, az utolsó nyomát Trávnik községben találták meg, ahonnan utoljára telefonált. Audi Q7 luxusterepjáróját később porig égve találták meg Pápa közelében.

A ház előtt egy töltényhüvelyt és egy vértócsát láttak, a rendőrség azonban nem erősítette meg, hogy ezek a „nyomok“ bármilyen módon összefüggnének Szűcs eltűnésével - írja a felvidéki Újszó.

Fotó: Szűcs Tibor (Forrás: Facebook)

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 31. 10:50, szerda | Helyi

Pápán is okoznak bosszúságot a varjak, de kell-e védekezni ellenük

Pápán elsősorban a Várkertben fészkelnek, de már a Fő tér platánjain is látni egy-egy példányt a sokak szerint visszataszító külsejű, hangos és ürülékükkel mindent beszennyező vetési varjak.

2023. Május 30. 16:31, kedd | Helyi

A Gyöngyös csapatával mérkőzhet meg a Perutz az NB III-as tagságért

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be az NB III-as osztályozó párharcainak sorsolásáról.

2023. Május 30. 14:59, kedd | Helyi

Tilos az erdei utakon quaddal, cross motorral közlekedni!

Rendőrök az erdészekkel tartottak közös ellenőrzést megyénk erdeiben 2023. május 28-án.