Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 10. 13:34, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Áldozó Tamás is összegezte a kampányt

Áldozó Tamás is összegezte a kampányt

A városvezető szerint nyugodt kampányon van túl a város, a Jobbik kivételével nem voltak durva hangok, de tőlük ezt is várta. A kihívóitól hiányolja, hogy átfogó programmal rendelkeztek volna.

A Fidesz-KDMP polgármester-jelöltje szerint ők mutatták be a legösszefüggőbb, legkidolgozottabb és legmegvalósíthatóbb programot, különösen akkor, "ha ehhez hozzátesszük azt a tapasztalatot és külső kapcsolatrendszert", mellyel rendelkeznek. Mint mondta, csalódás volt számára, hogy politikai ellenfeleitől nem látott hasonló programokat. - A szocialisták részéről kinyomtatott programot nem láttam, a Jobbik által támogatott független jelölt egy program-kivonatot közölt az interneten, mely részben a városi program átvétele, másrészt érthetetlen, hogy miért csak egy kivonat, hiszen az internetes tárhely elbírta volna a teljes programot is, ha lenne ilyen. A DK pedig szintén nem lépett azzal az igénnyel a város elé, hogy valamilyen átfogó programmal jelentkezne - fogalmazott Áldozó Tamás.

A jelenlegi városvezető szerint a kampány intenzitása nem érte el a megelőző kampányokét, a részvétel tekintetében 40-45%-os arányra számít. A kampány hangulata sem volt durva, ezért köszönetet mondott a polgármester kihívóinak, egyedül a Jobbikot leszámítva, aki "hozta a szokásos formáját és a tőle megszokott alpári stílusban, összefüggéstelenül és gusztustalanul szólalt meg több alkalommal ebben a választási kampányban. Ezt vártuk, ezt kaptuk"- tette hozzá Áldozó Tamás.

A polgármester kitért arra is, hogy a kampány során sok választóval tudtak személyesen is találkozni, akiktől számos értékes javaslatot kaptak, melyeket be fognak fogadni. A vasárnapi voksoláskor mindenkit arra bíztat, hogy menjen el és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP megyei listáját és képviselő-jelöltjeit, valamint Áldozó Tamás polgármester-jelöltet.

A sajtó azon kérdésére, hogy miért nem ment el arra a vitára, melyre Grőber Attila invitálta a sajtón keresztül, a városvezető elmondta: Egyrészt a hagyományos vitára az Orvosklub szervezésében sor fog kerülni ma délután, másrészt nem kapott semmilyen meghívót. - Azt gondolom, hogy komoly politikai szereplőkhöz méltatlan ez a fajta üzengetés - fogalmazott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.