Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 26. 15:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Áldozó Tamás: Büszke vagyok erre a 13 évre!

Áldozó Tamás: Büszke vagyok erre a 13 évre!

A Pápai Médiacentrum »Polgármester Válaszol« című műsorában beszélt a leköszönő városvezető a maga mögött hagyott időszakról.

Huszár Hajnal egyebek mellett azt kérdezte Áldozó Tamástól, hogy milyen érzésekkel köszön el a városvezetői széktől?

- Amikor a 2000-es évek elején, egy Fideszen belüli felmérésen azt kérdezték, hogy kinek, milyen karrier céljai vannak, én azt válaszoltam, hogy Pápa város polgáremstere akarok lenni. Én Pápa város polgármestere lettem, és az voltam 13 éven keresztül. Azt kívánom mindenkinek, hogy legyenek megfogalmazott karrier céljaik, és legyen meg az a támogatottságuk, adja meg nekik a Jóisten, hogy ezeket a célokat elérhessék. Ha elérték, akkor abban az elért szerepben tudjanak olyan szolgálatot teljesíteni, amire büszkék tudnak lenni. Erre a 13 évre, és az azt megelőző 13 évre is büszke vagyok.

Ha végigjárom ezt a várost - folytatta, akkor mindenhol olyan változást látok, ami - mások mellett - az én akaratomon is múlott. Azt látom, hogy benne van a munkám ebben a városban, és az ott is fog maradni még akár évtizedekig, vagy tovább. Azt kívánom másoknak is, hogy ez az érzés legyen meg nekik is, és lássák ezeket az eredményeket. Nemcsak az épített eredményekre vagyok büszke, hanem az emberi kapcsolatokra, hozzáállásokra is. Most már szétválogattam, hogy azok közül melyik a hamis és az igaz, hiszen sokan most nagyon meztelenül állnak ki a mezőre, olyanok, akik korábban gondosan rejtették a valódi énjüket, de büszke vagyok arra, hogy rengeteg jó emberrel dolgozhattam együtt, tudtam nekik segíteni, ők pedig engem támogattak.

Ezt a munkát pedig nem szeretném befejezni, hanem pápai polgárként - ez alatt most az eredeti összefüggését kell érteni a pápai polgárnak, azt, amit 2022 előtt értettünk. Ez azóta ugye átértelmeződött, ma a közle őrségre és a csendfelelősségre gondolunk - de én most nem ezzel szeretnék foglalkozni. Önkormányzati képviselőként fogok tovább dolgozni. A saját felelősségemmel szembe tudok nézni, a tudásomat továbbra is fel tudom ennek a közösségnek a javára ajánlani, van erőm és energiám az új karriercéljaim elérésére - mondta a leköszönő polgármester.

A teljes riport itt tekinthető meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 09:00, csütörtök | Helyi

Megnyitotta pápai irodáját a Duna House!

Az ország egyik legismertebb és legjelentősebb ingatlanközvetítő franchise hálózata immáron Pápán is várja az ügyfeleit, legyen szó értékesítésről vagy vásárlásról.

2024. Szeptember 25. 17:07, szerda | Helyi

Se világítás, se műszaki

Éjszaka, világítás nélkül, záróvonalon hajtott át lejárt műszakival – nem volt szerencséje a sofőrnek.

2024. Szeptember 25. 14:58, szerda | Helyi

A biztonságos közlekedésről tanultak a pápai ovisok

A pápai Nátuskerti Tagóvoda 2024. szeptember 19-én Óvodai Autómentes Napot tartott az intézmény gyermekei számára, amelyre a helyi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.

2024. Szeptember 25. 13:36, szerda | Helyi

Nyugodt légkörben zajlott a cikluszáró képviselő-testületi ülés

Dr. Áldozó Tamás polgármester számára 13 éves tevékenysége elismeréseként 6 havi illetménynek megfelelő összegű jutalmat állapítanak meg.