Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 26. 01:30, péntek | Helyi
Forrás: panke.hu

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Aláírásgyűjtés az iskolatejért!

Azért szerveznek aláírásgyűjtést, mivel Pápa Város Önkormányzata elutasította a PÁNKE azon kérelmét, hogy ismét vezessék be az iskolatejprogramot városunkban.

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) kérelemmel fordult Pápa Város Önkormányzata felé, hogy a város nevelési- és oktatási intézményeiben lehetőség szerint ismét vezessék be az iskolatejprogramot.
A kapott tájékoztatás szerint az iskolatejprogram korábban az alacsony igénybe vétel és a magas járulékos költségek miatt került megszüntetésre. Az Egyesülethez beérkezett jelzések alapján, szükség és igény is lenne arra, hogy az iskolatejprogram keretében, vagy egyéb támogatott formában juthassanak tejhez az azt igénylő gyermekek a város iskoláiban. A kérelem elutasítása miatt az Egyesület 2011. szeptember 12-20-a között aláírásgyűjtés keretében végez széles körű igényfelmérést.
Az aláírásokat az egyesület tagjai gyűjtik Pápa város különböző pontjain: Kossuth Lajos utca, Lengyel piac, Buszpályaudvar.

Az aláírásgyűjtő íven az alábbi szöveg szerepel:

  • Egyetért-e Ön azzal, hogy Pápán az általános- és középiskolás gyermekek naponta ingyen tejben részesüljenek?
  • Alulírottak kérjük, hogy Pápa Város Önkormányzata csatlakozzon az iskolatejprogramhoz, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az általános- és középiskolás gyermekek igény szerint rendszeresen juthassanak ingyen tejhez!

Az Egyesület a program esetleges megvalósulása esetére felajánlotta segítségét Pápa Város Önkormányzata felé.
Amennyiben Ön is egyetért a kezdeményezésünkkel, kérjük, aláírásával támogassa törekvésünket!

Kelt: Pápa, 2011. augusztus 26.


Krasztel Lászlóné
elnök

 

Kép forrása: boon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél