Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Március 02. 09:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.) Pápai Rk.

Akció az ittas vezetők kiszűrésére

Akció az ittas vezetők kiszűrésére

Az ittas gépjárművezetők kiszűrése és ezáltal az ittasan okozott közlekedési balesetek megelőzése volt a fő célja a Pápai Rendőrkapitányság hétvégi közlekedési akciójának.

Az elmúlt évben több közlekedési baleset okozója is ittasan ült volán mögé a Pápai járásban, ezért a Pápai Rendőrkapitányság 2016-ban kiemelt feladatként tűzte ki az ittas gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrését. Az e célból szervezett fokozott rendőri ellenőrzés 2016. február 27-én éjszaka két Pápa környéki zenés rendezvényhez kapcsolódott. A rendőrök valamennyi oda érkező és onnan távozó gépjárművezetőt igazoltattak és őket alkoholszondás ellenőrzésnek is alávetettek. Két sofőr esetében a szonda pozitív eredményt mutatott. Az ittasság mértékére figyelemmel velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a Pápai járásban hasonló közlekedési akcióra egész évben számítani lehet.

A fotó illusztráció (mti)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.