Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 20. 07:45, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Akadozott a hatalmas roham miatt az új Star Wars-film jegyelővétele

Akadozott a hatalmas roham miatt az új Star Wars-film jegyelővétele

Akadozott a jegyelővétel a december 18-ától a mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő Erő című filmre.

A BBC a honlapján arról írt, hogy a brit Odeon- és Picturehouse-mozilánc online jegyelővétele hétfőn egy ideig akadozott, mivel a hatalmas érdeklődés miatt összeomlott a jegyeladás. A Vue brit mozihálózat szóvivője azonban azt mondta, hogy nézőik gond nélkül vásárolhatnak náluk online, és 90 perc alatt tízezer jegyet adtak el a hetedik Star Wars-epizódra, az utóbbi évek legjobban várt filmjére.

A J. J. Abrams rendezésében készült produkcióban újra látható a régi szereposztásból Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is. Nyár végén Lawrence Kashdan forgatókönyvíró elmondta, hogy az új epizódból kiderül majd, mi történt az elmúlt harminc év alatt, A jedi visszatér óta Luke Skywalkerrel és barátaival. Abrams pedig annyit árult el filmjéről, hogy a galaxisban továbbra sincs béke, a Birodalom hamvaiból egy új rend emelkedik fel, de szerveződik az ellenállás.

A film iránti felfokozott érdeklődést jelzi, hogy áprilisban megjelent második előzetesét több mint 64 millióan nézték meg a YouTube-on. A produkció új beharangozó videója a New York Giants és a Philadelphia Eagles hétfő esti meccsének félidejében debütál az Egyesült Államokban. A Star Wars: Az ébredő Erő hivatalos plakátja már látható az interneten, a képen több fontos szereplő feltűnik: az újak közül Daisy Ridley és John Boyega mellett a régi stábból Ford, Fisher és Chewbacca is.

A Forum Hungary, a film forgalmazójának tájékoztatása szerint a magyar mozikban hétfőn 9 órától kezdődött a jegyelővétel.

A magyar Cinema City hétfőn Facebook-oldalán nyugtatta meg az aggódó Csillagok háborúja-rajongókat, hogy "minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat nyitnak" a premier napjától kezdve. A vállalat ugyanis korábban arról számolt be, hogy a szerverek nehezen tudják kezelni az "extra túlterhelést", ugyanis "eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.