Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 07. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld nem győz Adele bocsánatáért esedezni, mióta kövérnek nevezte a fiatal sztárt. A divattervező mostanában táskákkal próbálja engesztelni az énekesnőt.

Már két hónapja, hogy Karl Lagerfeld komoly felháborodást keltve azt mondta Adele-ről, hogy "egy kicsit kövér", és a divattervező azóta bocsánatot is kért. A 78 éves híresség azt nyilatkozta: félreértették a szavait, ugyanis hatalmas rajongója Adele-nek, azonban ezt a szóbeli engesztelést kevésnek érezte, ezért mostanában rendszeresen nagy ajándékcsomagokat küld az énekesnőnek.

A bennfentesek elmondása szerint a Chanel divatguruja a cég által gyártott táskákkal halmozza el a sztárt, mióta megtudta, hogy Adele gyűjti a kiegészítőket. Lagerfeld az embereit arra utasította, hogy csakis a legjobb és legdrágább darabokat válogassák össze az énekesnőnek, és nagyon szeretné, ha Adele megbocsátana neki. "Azt mondja, mindent megtenne érte, hogy ne haragudjon rá - árulta el Lagerfeld egyik kollégája. - Soha nem akarta bántani, sőt inkább bókolni szeretett volna neki, mert ő a kedvenc énekesnője. Abban bízik, hogy Adele megbocsát, és a jövőben talán még együtt is dolgozhatnak."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára