Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2012. Április 07. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Ajándékokkal esedezik Adele bocsánatáért Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld nem győz Adele bocsánatáért esedezni, mióta kövérnek nevezte a fiatal sztárt. A divattervező mostanában táskákkal próbálja engesztelni az énekesnőt.

Már két hónapja, hogy Karl Lagerfeld komoly felháborodást keltve azt mondta Adele-ről, hogy "egy kicsit kövér", és a divattervező azóta bocsánatot is kért. A 78 éves híresség azt nyilatkozta: félreértették a szavait, ugyanis hatalmas rajongója Adele-nek, azonban ezt a szóbeli engesztelést kevésnek érezte, ezért mostanában rendszeresen nagy ajándékcsomagokat küld az énekesnőnek.

A bennfentesek elmondása szerint a Chanel divatguruja a cég által gyártott táskákkal halmozza el a sztárt, mióta megtudta, hogy Adele gyűjti a kiegészítőket. Lagerfeld az embereit arra utasította, hogy csakis a legjobb és legdrágább darabokat válogassák össze az énekesnőnek, és nagyon szeretné, ha Adele megbocsátana neki. "Azt mondja, mindent megtenne érte, hogy ne haragudjon rá - árulta el Lagerfeld egyik kollégája. - Soha nem akarta bántani, sőt inkább bókolni szeretett volna neki, mert ő a kedvenc énekesnője. Abban bízik, hogy Adele megbocsát, és a jövőben talán még együtt is dolgozhatnak."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.