Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Április 09. 14:05, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Agrárexpo 2015-ben is

Agrárexpo 2015-ben is

Május közepén kerül megrendezésre 19. Pápai Agrárexpo. Lesz szántóföldi bemutató, motorfűrész show, de számos helyi termék is megjelenik a kínálatban.

Győrffy Balázs, a szervezésben részt vevő Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke elmondta, a rendezvény folyamatosan bővülő kínálattal áll az érdeklődők rendelkezésére. - Bízom benne, hogy NAK részéről a szakmai támogatás meghozza az eredményét és a szakmai kiállítók és látogatók megfelelő súllyal és számba vesznek majd részt a rendezvényen.

Az expó értékeit érdemes hangsúlyozni - ezt már Kovács Zoltán országgyűlési képviselő mondta, hozzátéve, a nagy országos kiállításokra a regionális kiállítók a legritkább esetben tudnak eljutni. - Mi a helyi termelőknek élelmiszerfeldolgozóknak, valamint az agráriumhoz kötődő vállalkozásoknak kívánunk lehetőséget adni, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a pápai közönség kedvelt programjai közé tartozik a Pápai Agrárexpo.

Unger Tamás alpolgármester szerint az expo azért tartozik a sikeres pápai nagyrendezvények közé, mivel ötvöződik benne a szakmao és a vásári jelleg. A három napos program idén is a borászat, horgászat és a vadászat hármas köré szerveződik - mondta el a városvezető. Hozzátette, idén is tízezres látogatói számra számítanak, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Dr. Radovics Tibor, a NAK Veszprém megyei elnöke a programok közül kiemelte, az idei agrárexpo egy közeli szántóföldön fog kezdődni gépbemutatóval. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a show jellegű programokból sem lesz hiány, igy a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz motorfűrész/favágó bemutató, agrárgép show, traktoros ügyességi verseny, újdonságként pedig megjelenik az old timer gépbemutató. Az állatkiállítás idén újra hangsúlyosabb eleme lesz a kiállításnak - derült ki a sajtótájékoztatón.

Címkék: pápai agrárexpo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.