Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 26. 07:30, kedd | Belföld
Forrás: mti

Adathalászatra figyelmezteti ügyfeleit az Erste Bank

Adathalászatra figyelmezteti ügyfeleit az Erste Bank

Az Erste Bank honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan az Erste Bank ügyfeleire irányul.

Kéri, ügyfelei ne nyissanak meg semmilyen ismeretlen feladójú sms-ben található linket. Az Erste Bank semmilyen célból nem kér be sem e-mailben, sem sms-ben ügyféladatokat - hangsúlyozzák.

Hozzáteszik, a bank által kibocsátott, hivatalos applikációk használata (Erste MobilBank, Erste MobilePay és Sorszámhúzó alkalmazás) továbbra is teljesen biztonságos.

A hitelintézet tapasztalatai alapján a tevékenység elsősorban Androidos mobil eszközökre jelenthet veszélyt, ám nem kizárt, hogy más platformokon is megjelenik. Az Erste azt javasolja ügyfeleinek, hogy mobil eszközükre csak hivatalos forrásból letöltött applikációkat telepítsenek.

Az Erste azt kéri, ha fennáll a veszélye, hogy valakinek a hozzáférése adathalász tevékenység áldozatává vált, ezt haladéktalanul jelezze a banknak.

Címkék: adathalász, erste bank

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.