Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Augusztus 11. 10:33, hétfő | Sport
Forrás: InfoVáros

Acceleration 2014: A leggyorsabb versenyautók Magyarországon!

Acceleration 2014: A leggyorsabb versenyautók Magyarországon!

Látványos futam augusztusban a Hungaroringen.

2014. augusztus 29. és 31. között a leggyorsabb versenyautók és a legnépszerűbb retro előadók foglalják el a Hungaroringet az Acceleration 2014 rendezvényen. A három napos fesztiválon több kategória lélegzetelállító autós futamait is láthatja a közönség, FA1, MW-V6 Pickup Series, és Legend SuperCup versenyen is izgulhat, aki kilátogat Mogyoródra. A hét futamos széria utolsó előtti állomásán Magyarországon méri össze erejét a nemzetközi mezőny.

Augusztus 29-31. között a nemzetközi versenyző- és zenei élet hatodszorra találkozik Európa egyik legnépszerűbb utazó fesztiválján, az Acceleration 2014-en. A három napos autós roadshow széleskörű szórakoztatást biztosít az egész családnak. A tehetséges versenyzők minden nap 10 és 17 óra között várják a látogatókat, pénteken ingyenes a belépés a gyorsasági futamokra. Nappal látványos versenyek, péntek este pedig különböző zenei programok biztosítják a jó hangulatot.

A rátermett pilóták 3 osztályban mérik össze erejüket. Az FA1 az Acceleration 2014 legfőbb attrakciója, ezt az új, együléses autót kifejezetten erre az eseményre fejlesztették ki. Az 550 lóerős kategória az indulók számára igazi ugródeszka a Forma 1-be. Az MW-V6 Pickup Series izgalmas versenyeket, gyönyörű és bivalyerős autókat és izgalmas köröket kínál. A Legend SuperCup látványos versenyt ígér a harmincas, negyvenes évek Amerikájának autói alapján készült járgányokkal.

Az Acceleration Európa-szerte több ezer embert vonzott, és mindenhol tarolt az autóverseny-rajongók körében. Aki méltón szeretné lezárni az idei nyarat, ne hagyja ki a háromnapos eseményt. Az Acceleration Race pénteken ingyenes, szombaton és vasárnap 2999 forintba kerül az elővételes jegy, a rendezvény napján a Hungaroringen 3500 Ft-ért váltható belépő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.