Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2018. Január 21. 15:13, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

Ablakot törtek és dohányt loptak – Már harmadszor

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy férfi tett bejelentést január 20-án 7 óra 37 perckor, miszerint a cserháthalápi élelmiszerüzlet egyik ablakát ismeretlen személyek betörték és a helyiségben kutatás nyoma látható.
A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves és 41 éves helyi lakosokat.

A jelenlegi adatatok alapján a két férfi . január 1. és január 20. között - összesen három alkalommal - a cserháthalápi élelmiszerbolt raktárhelyiségének ablakát betörte. A 24 éves férfi – míg társa figyelt – a helyiségbe az ablakon át benyúlt és onnan több karton cigarettát és egyéb dohánytermékeket tulajdonított el.

A 24 éves férfit és társát a nyomozók a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított termékek egy részét a házkutatás során a rendőrök lefoglalták. A hatóság tagjai a 24 éves férfit őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 04. 11:04, szerda | Kék hírek

Tizenhét migránst találtak egy kisteherautóban

Tizenhét migránst találtak egy kisteherautóban a rendőrök kedd este az M1-es autópályán Győrszentivánnál, a 23 éves román sofőrt elfogták - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. Augusztus 03. 16:04, kedd | Kék hírek

Letartóztattak két, migránsokat szállító embercsempészt

Huszonnégy illegális határátlépőt szállított Magyarországról Ausztria felé a múlt héten két Hollandiából érkezett férfit, letartóztatták őket - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség kedden közleményben az MTI-vel.

2021. Augusztus 02. 08:57, hétfő | Kék hírek

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és a katonák péntek reggeltől hétfő reggelig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Július 30. 12:14, péntek | Kék hírek

Agyonütöttek egy felsőmocsoládi férfit

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 20 éves felsőmocsoládi férfit, aki kedden agyonütött egy 69 éves helyi lakost - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.