Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 10. 07:18, szombat | Helyi

A Vaszaron támadó kutyák gazdáját keresi a rendőrség!

A Vaszaron támadó kutyák gazdáját keresi a rendőrség!

Büntetőeljárást indítottak a kutyák ismeretlen gazdája ellen. A lakosság segítségét kérik. Aki látta a képen látható kutyák tulajdonosát, jelentkezzen!

Két véreb támadt rá november 6-án délután egy vaszari fiatalemberre a helyi focipálya mellett.

A férfi a délutáni edzésre készítette fel a pályát. Időközben kinyitotta a pálya mellett levő „tábori”WC ajtaját, ahonnan két nagy testű kutya szabadult ki. Az állatok rögtön rátámadtak ésmarcangolni kezdték. Segítségkiáltását szerencsére meghallotta két közelben lakó hölgy, akika segítségére szaladtak és elkergették az ebeket. A férfit 8 napon túl gyógyuló sérülésekkelszállították a mentők a győri kórházba. Karjain, lábain, mellkasán és a fején is megsérült akutyaharapások következtében.
A mentők távozását követően a két kutya egy elhagyatott ingatlan udvarába mászott be a kiszakadtdrótkerítésen keresztül.
A Pápai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást az ebek ismeretlengazdájával szemben.
Kérjük a lakosságot, hogy aki a képen látható kutyák tulajdonosáról bármilyen információvalrendelkezik, értesítse a Pápai Rendőrkapitányságot a 06/89/313-011-es telefonszámon vagy a 107-es segélyhívón, illetve hívja a telefontanút az ingyenes 06/80/555-111-es telefonszámon, vagyértesítse bármelyik szolgálatot teljesítő rendőrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.