Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Szeptember 30. 09:36, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

A Tulipán utcában is új járda épül

A Tulipán utcában is új járda épül

Tovább folytatódik a járdafelújítási program. A Tulipán utca mindkét oldalán lakók legnagyobb örömére új burkolatot kapnak a gyalogútak.

A múlt héten megkezdett munkálatokat Áldozó Tamás a helyszínen tekintette meg. A polgármester a sajtó képviselőinek elmondta, a Tulipán utcai járdafelújításokat tágabb kontextusban is érdemes nézni, ugyanis az illeszkedik ahhoz a célhoz, hogy egy-egy nagyobb lakókörnyezetben kívánják megújítani a járdákat. Az Alsóvárosban a Bocsor utcán már elkészült az új burkolat, jelenleg a Tulipán utcán dolgoznak, hamarosan pedig nekiállnak a Liliom utcai járda felújításának.

A városvezető szerint nagyon is indokolt volt már a Tulipán utcai felújítás, ugyanis a régi járófelület meglehetősen egyenetlen, rossz minőségű volt. Az utca mindkát oldala új burkolatot kap, összesen 392 méter hosszan, közel 500 négyzetméteren épül új járda. A kivitelezés költsége több mint 7 millió Forint - tudtuk meg Áldozó Tamástól, aki hozzátette, a munkálatokat december 10-re fejezik be.

A sajtótájékoztatón a környék jövőjéről is beszélt a polgármester. Mint mondta, számos helyen kell beavatkozni a csapadékvíz elvezetés hiányosságai miatt, de a következő évek megoldandó feladatai közé sorolta a Bocsor utca kiszélesítését, felújítását, ugyanis jelenleg meglehetősen szűk sávon kell hogy halandon a kétirányú forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.