Városlista
2022. szeptember 24, szombat - Gellért

Hírek

2012. Február 20. 07:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A szexről vallott Falusi Mariann

A szexről vallott Falusi Mariann

Egyedül sem magányos a Megasztár zsűritagja.

Falusi Mariann szerint nem érdemes szenvedni akkor sem, ha az ember egyedül van, sőt a szexuális élet sem kapcsolódik okvetlenül a szerelemhez. "A szex nem feltétlenül a párkérdéssel függ össze" - jelentette ki a Megasztár ítésze a Blikknek. Az énekesnő egy négyéves kapcsolat után jelenleg egyedül van, de nem keresi az új párt, inkább úgy gondolja, találja meg őt a szerelem. "Most éppen egyedül vagyok, de nem boldogtalan. Élem az életem, rengeteg dolgom van" - mondta Mariann, aki ennek ellenére nyitott egy esetleges szerelemre, egy új párkapcsolatra. Ami a zsánerét illeti, különösen a mackós alkatú férfiak jönnek be a pa-dö-dős énekesnőnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.