Városlista
2021. szeptember 18, szombat - Diána

Hírek

2014. December 24. 11:32, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

A szántásba menekült

A szántásba menekült

El akart menekülni a rendőrök elől, de segédmotorja elakadt a szántásban annak az adorjánházi férfinak, akit 2014. december 20-án késő este fogtak el az egyenruhások.

A polgárőrökkel közös akcióban résztvevő Fekete Ernő rendőr törzsőrmester és Baráth Balázs rendőr törzsőrmester körzeti megbízottak 2014. december 20-án 22 óra 15 perckor Külsővaton egy velük szemben imbolyogva közlekedő motorosra figyeltek fel. Szolgálati gépkocsijukkal a jármű után indultak, ám a sofőr ezt észlelve befordult egy földútra. Az út egy mezőgazdasági területre vezetett, de a járművezető továbbra sem állt meg. A szántáson csak néhány métert tudott haladni, mert segédmotorjának kerekei besüllyedtek a vizes talajba. A menekülő férfit a rendőrök igazoltatták, majd vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. A műszer pozitív eredményt mutatott, ezért előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Az intézkedés során megállapították, hogy a 35 éves adorjánházi személy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök munkáját a velük szolgálatot teljesítő polgárőrök is segítették, akik a helyszínen felügyeltek a segédmotorra, amíg a tulajdonos által megbízott személy megérkezett.
A férfi ellen járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás keretében kell felelnie.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.

2021. Szeptember 17. 21:58, péntek | Helyi

Fergeteges hangulat a Bagossy Brothers Company koncertjén - Megkezdődött az Agrárpiknik

Az év legmenőbb agrárrendezvényének nevezett program valóban elég menő módon kezdődött meg, menő lampionok alatt, menő pihenőágyakkal, egy menő zenekar, menő koncertjével!

2021. Szeptember 17. 09:27, péntek | Helyi

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

20 darab tanszercsomagot állítottak össze, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttat el alsós és felsős rászoruló diákok számára.

2021. Szeptember 16. 14:23, csütörtök | Helyi

Egy pápai irodából lopott két helyi fiatal, a rendőrök elfogták őket

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást két 17 éves pápai lakos ellen.