Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2023. Január 31. 20:11, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A rendőrség garázdaság vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Vak Bottyán utcában történtekkel kapcsolatban

A rendőrség garázdaság  vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Vak Bottyán utcában történtekkel kapcsolatban

A közösségi médiában terjedt el a hír, hogy pénteken éjszaka egy lány nemi erőszak áldozata lett a Vak Bottyán utcában, a rendőrség azonban csupán garázdaság vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Pápai Rendőrkapitányság a 2023. január 27-én este Pápán, a Vak Bottyán utcában történt esettel kapcsolatban adatgyűjtést végzett, amelynek alapján garázdaság vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást. Az ügy további körülményeit a nyomozók a folyamatban lévő eljárás keretében vizsgálják. - írja a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:57, péntek | Helyi

A PVE legutóbbi műkedvelő kerekasztaláról

A jeles pápai művésztanár, Zsuppán István volt a Petőfi Városbarát Egylet (PVE) legutóbbi, február havi műkedvelő kerekasztalának a vendége.

2024. Február 23. 13:14, péntek | Helyi

Pápai vendéglátóhelyeket ellenőriz a NAV

A NAV Veszprém Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2024. február 26. és március 1. között a vendéglátóhelyeken ellenőriznek, az alábbi járásokban:

2024. Február 22. 21:32, csütörtök | Helyi

Megvan a Pápai Városfejlesztő Kft. új vezetője

Hosszú ideje nem volt vezetője a városüzemeltetési feladatok nagy részét ellátó önkormányzati cégnek, a képviselő-testület csütörtöki ülésén sikerült új ügyvezetőt választani.

2024. Február 22. 15:03, csütörtök | Helyi

Drogot árult Pápán, börtönbe mehet

A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a 21 éves férfinek, akivel szemben kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárás.