Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Május 03. 15:19, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

A rendőrök pár perc alatt elfogták a virágboltba betörő párt

A rendőrök pár perc alatt elfogták a virágboltba betörő párt

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták a 23 éves pápai lakost és 25 éves Pápa környéki barátnőjét.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2021. május 2-án éjjel, hogy Pápán, az egyik belvárosi virágboltba betört valaki. A rendőrök negyedórán belül elfogták és előállították a feltételezett elkövetőket. A 23 éves pápai férfi a virágbolt ajtóüvegét betörve jutott be az üzletbe, ahol különböző tárgyakat, többek között horgászathoz szükséges eszközöket pakolt a zsebébe, majd távozott. A barátnője a közelben figyelte, hogy nem érkezik-e olyan járókelő, aki megzavarhatná a betörést.

A gyanúsítotti kihallgatásuk során mindketten elismerték tettüket, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 15:09, kedd | Helyi

Emléktáblát helyeznek el az Év körforgalmának választott pápai csomópontban

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese hivatalosan is az Év körforgalmának nevezte a pápai csomópontot.

2021. Május 11. 09:23, kedd | Helyi

Zebra terv a gyalogosokért

Tilos jelzés esetén soha!

2021. Május 10. 15:21, hétfő | Helyi

Kötelező lenne, sok házon még sincs házszámtábla

Az hagyján, hogy kiszúrunk a futárral, ha nincs házszám otthonunk homlokzatán, de baj esetén értékes másodpercekbe kerülhet, mire ránk talál a mentő, a tűzoltó, vagy épp a rendőr.

2021. Május 10. 08:47, hétfő | Helyi

Felborult egy autó Pápadereske és Nyárád között