Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Május 02. 10:12, szombat | Helyi
Forrás: Pápai Rk.

A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt

A rendőrök elfogták a gyógyszertári tolvajt

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 38 éves karcagi férfival szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget arról, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A helyszínre érkező rendőrök észlelték, hogy a bejárati ajtót megrongálták, a pénztárt felnyitották, azonban az üzlethelyiségben nem találtak senkit. Ezután átvizsgálták a gyógyszertárból nyíló lakást is, melynek egyik helyiségében tetten érték az elkövetőt. A férfit elfogták, és megtalálták nála a kasszából ellopott több tízezer forint készpénzt, valamint három szatyornyi gyógyszert. A 38 éves karcagi lakost a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.