Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Szeptember 20. 15:08, péntek | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

A Pestisrácok kommentelői sem értik Áldozó Tamást

A Pestisrácok kommentelői sem értik Áldozó Tamást

A leghangosabb kormánypárti hírportál hozzászólói szerint inkább hallgatnia kellene a bukott polgármesternek, és a saját háza táján megkeresnie a vereség okait.

Terjedelmes írást tett közzé közösségi oldalán a leköszönő polgármester, "Homokra épített ház" címmel. Áldozó Tamás egyebek mellett azt írja, hogy “olyan hónapok után vagyunk, amikor közülünk sokan elhitték azt, hogy a több kevesebb, a kevesebb több. Ők rövidesen csalódottak lesznek".

Vagy: "Egyre jobban szűkül a tér, ahol lényeges dolgokról értelmes beszélgetéseket lehet folytatni. A közösségi médiában az indulatok kifejezésre juttatása lett a természetes, pedig indulatokra támaszkodva nem lehet eredményeket elérni. Aki indulatokra támaszkodik, az könnyen úgy jár, mint a bibliai példázatban az az ember, aki homokra építette a házát. Jön majd az eső, jön majd a szél, aztán az a ház nem áll meg: pontosan azok az alantas ösztönök, az a gyűlölet dönti romba, amire támaszkodva felépült".

Aztán így folytatja: "Ők rövidesen csalódottak lesznek, azt mondják majd, hogy megtévesztették, becsapták őket. Pedig semmi ilyen nem történt, hacsak az nem, hogy a józan eszük helyett – mert manapság az a divat – az indulataikat hagyták elhatalmasodni magukon. Aki nem érzi, hol kezdődik a hitványság, aki nem becsüli az emberi méltóságot, az menthetetlenül mérgezi a viszonyainkat. Kapcsolatainkban, vitáinkban az érveknek kell megküzdenie egymással. Az ordítás, a hőbörgés és a gyalázkodás az aljas számítók és a tudatlanok fegyvere. Csavarjuk ki a kezükből azt a fegyvert!"

A hosszú írásban nyoma sincs az önkritikának, vagy a belátása annak, hogy valamit esetleg ő is rosszul csinált volna. Érdekes, hogy az egyik leghangosabb kormánypárti portál, a Pestrisrácok.hu olvasói sem osztják a búcsúzó polgármester gondolatait.

Íme a hozzászólások:

Fotó: Áldozó Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 26. 15:33, csütörtök | Helyi

Áldozó Tamás: Büszke vagyok erre a 13 évre!

A Pápai Médiacentrum »Polgármester Válaszol« című műsorában beszélt a leköszönő városvezető a maga mögött hagyott időszakról.

2024. Szeptember 26. 09:00, csütörtök | Helyi

Megnyitotta pápai irodáját a Duna House!

Az ország egyik legismertebb és legjelentősebb ingatlanközvetítő franchise hálózata immáron Pápán is várja az ügyfeleit, legyen szó értékesítésről vagy vásárlásról.

2024. Szeptember 25. 17:07, szerda | Helyi

Se világítás, se műszaki

Éjszaka, világítás nélkül, záróvonalon hajtott át lejárt műszakival – nem volt szerencséje a sofőrnek.

2024. Szeptember 25. 14:58, szerda | Helyi

A biztonságos közlekedésről tanultak a pápai ovisok

A pápai Nátuskerti Tagóvoda 2024. szeptember 19-én Óvodai Autómentes Napot tartott az intézmény gyermekei számára, amelyre a helyi Rendőrkapitányság is meghívást kapott.