Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. December 12. 07:50, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

A párhuzamos parkolás királya - Videó

A párhuzamos parkolás királya - Videó

Ezt a parkolási módszert tanítani kellene.

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy percekig keresett parkolóhelyet a belvárosban, majd mikor végre talált valami kis lyukat, kiderült, hogy oda nem is fér be az autója.

Nos, a videón látható fiatalemberrel is hasonló eset történt New Yorkban, azonban idegessége, vagy szimplán leleményessége okán rajta nem fogott ki ez a helyzet, és beparkolta Toyota Camry autóját egy elég szűkös placcra.

Hogy autójának (annak lökhárítójának és kormányművének) mennyire tett jót a műveletsorozat, nem tudni, de ha mindenki csak fele ilyen jól tudna parkolni, (talán) sokkal több autó is elférne egymás előtt az utcán.

Címkék: parkolás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 18:15, péntek | Belföld

Megölte az anyósát, balesetnek akarta beállítani

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

2022. Május 20. 16:05, péntek | Belföld

Vadászgépek gyakorlatoznak majd Veszprém térségében

Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig

2022. Május 20. 15:08, péntek | Belföld

Rendőrautók ütköztek össze Kiskőrösnél, az egyik kigyulladt

Egy feltehetően migránsokat szállító kisteherautót követő, két egymás mögött haladó rendőrautó ütközött össze Kiskőrös közelében péntek délelőtt, miután egy autóbusz hirtelen lefékezett előttük

2022. Május 20. 13:52, péntek | Belföld

Véres kutyaviadalokat rendezett a banda, lebuktak

Tizenöt embert gyanúsítanak abban a nyomozásban, amelyet egy nagykőrösi tanyán tartott kutyaviadalok miatt indítottak - ismertette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.