Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

A rendőrséget 2023. február 25-én este értesítette egy pápai férfi arról, hogy nézeteltérésbe keveredett az egyik Pápa-környéki településen élő volt párjával. A járőrök a bejelentés helyszínére érkeztek, ahol mindkét felet meghallgatták, ám az intézkedés alatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy az egyenruhások jelenlétében lerúgta az utcán parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét - derült ki a Veszprém Vármegyei Rendőrség beszámolójából.

A járőrök a bejelentőt ezt követően elfogták, majd előállították, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 10:03, szombat | Helyi

Ismét egy túrázót kellett menteni a Ság hegyen

Bajba jutott kirándulónak segítettek a celldömölki önkormányzati tűzoltók a Sághegyi Tájvédelmi Körzetben, Celldömölk közelében - közölte honlapján a Katasztrófevédelem szombaton.

2023. Szeptember 23. 09:48, szombat | Helyi

Nőtt a vendégéjszakák száma Pápán, tekintsük át, hogyan néz ki ez a szám más településeken

Pápa turisztikai szempontból számos lehetőséggel rendelkezik, kezdve az Esterházy-kastélytól, egészen a Várkertfürdőig, vagy a közelben található Bakonyig.

2023. Szeptember 22. 08:34, péntek | Helyi

2,7 milliárd forintból újítanák meg a Téglagyári úti volt dohányszárító épületét

Az évtizedek óta üresen álló épületet teljesen megújítanák, valóságos gyermekbirodalmat hoznának létre benne.

2023. Szeptember 21. 17:51, csütörtök | Helyi

Embercsempész okozott balesetet Nagyalásonyban

A lengyel rendszámú Porsche terepjáró nagy sebességgel ütközött egy másik járművel, majd kidöntött egy villanyoszlopot. Úgy tudjuk, hogy az embercsempész és több migráns is még szökésben van.