Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

A rendőrséget 2023. február 25-én este értesítette egy pápai férfi arról, hogy nézeteltérésbe keveredett az egyik Pápa-környéki településen élő volt párjával. A járőrök a bejelentés helyszínére érkeztek, ahol mindkét felet meghallgatták, ám az intézkedés alatt a férfi annyira dühbe gurult, hogy az egyenruhások jelenlétében lerúgta az utcán parkoló személygépkocsi egyik visszapillantó tükrét - derült ki a Veszprém Vármegyei Rendőrség beszámolójából.

A járőrök a bejelentőt ezt követően elfogták, majd előállították, és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:38, kedd | Helyi

Döntött a Kúria a 2. körzet ügyében!

A Kúria a bírósági felülvizsgálati kérelmet érdemi vizsgálat nélkül elutasította, a végzés ellen további jogorvoslatnak nincs helye. Vagyis nem számolják újra a szavazatokat, a körzetet Töreki-Vörös Ibolya nyerte meg.

2024. Június 25. 15:14, kedd | Helyi

Mi készül a pápai vasúti aluljáróban?

Egyre több aluljárót díszítik képzőművészeti alkotások világszerte, most városunkba is elér egy effajta kezdeményezés.

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.