Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Május 02. 12:48, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A pápai kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el a sürgősségin történt haláleset kapcsán

A pápai kórház főigazgatója vizsgálatot rendelt el a sürgősségin történt haláleset kapcsán

Az elhunyt férfi hozzátartozója a közösségi médiában azt írta, hogy férje mellkasi és gyomorpanaszokkal ment be a sürgősségire, ahol azonban szerinte nem kapott időben ellátást.

Mért kellett kedden a férjemnek meghalnia? - kérdezi a hölgy a közösségi médiában közzétett bejegyzésében, ahol leírja a történteket. A posztból kiderül, hogy már fél hét előtt ott voltak a sürgősségin, és nem volt előttük beteg. A portás jelezte, hogy érkezett egy beteg és mondta, hogy nincs jó állapotban. - Kijött az asszisztens, megkérdezte, mi a panasza férjemnek, aki azt mondta, hogy fáj a gyomra és ég a mellkasa - írja Ilona, aki szerint az asszisztens azzal volt elfoglalva, hogy lejárt az e-card kártyája, és hogy miért nem a háziorvoshoz ment el.

Ilona szerint negyed kilenckor már kiabált a férje, hogy vigye el őt egy másik kórházba. Kimentek az utcára, majd pár perc múlva a portás utánuk ment, hogy szereztek orvost, aki megvizsgálja. Fél 9-kor ment be végül a férfi, de Ilonát nem engedték be. - 8:35-kor leállt a szíve, 9:40-kor közölték velem, hogy meghalt a férjem. Annyit mondtak, hogy nem gondolták, hogy ilyen komoly baja van - fogalmaz a hölgy, aki hozzáteszi, a sürgősségin akkor is el kellett volna látniuk, ha csak refluxa lett volna. Ilona szerint a két óra tétlenség rengeteg idő, könnyen lehet, hogy meg tudták volna menteni a férje életét, ha időben ellátták volna.

Az ügyben megkerestük a pápai kórházat, dr. Havrilla Gyula főigazgató azt írta, "az esettel kapcsolatban vizsgálatot rendeltem el, a vizsgálat jelenleg is zajlik".

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapján a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

2022. Augusztus 08. 06:28, hétfő | Helyi

A szomszédok mentették meg az idős férfi életét Kemenesszentpéteren

Egy, a faluban élő idős férfit kerti munka közben darázs csípett meg, allergiás reakció indult el, melynek következtében összeesett.

2022. Augusztus 05. 09:33, péntek | Helyi

Telerakott bevásárlókocsikkal sétált ki az üzletből a vádlott

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti tolvajlást, ám gyorsan lebukott.