Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. Február 04. 13:53, hétfő | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu, nso.hu

A pápai Gelencsér Róbert az Év sportolója gálán a legjobb háromban!

A pápai Gelencsér Róbert az Év sportolója gálán a legjobb háromban!

Sajtótájékoztató keretein belül ismertették a 11 kategória hármas listáit az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 Gálára.

Február 14-én a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 Gálán ünneplik a tavalyi év legjobb magyar sportolóit - tudósít az nso.hu. A Magyar Sportújságírók Szövetségének szervezésében megvalósuló rendezvényen - idén 61.alkalommal - a hazai sportújságírók szavazatai alapján az év sportolóit, fogyatékos sportolóit és edzőit díjazzák, valamint életműdíjakat nyújtanak át. Az M4 Sport által a televízióban is közvetített gálát egyre nagyobb érdeklődés övezi, a Nemzeti Színház nézőtere minden alkalommal megtelik, a hazai sportélet vezetői, egykori díjazott sportolók a vendégek. A fokozott érdeklődés azért is érthető, mert a gálán hazai és külföldi sportlegendák adják át a díjakat, a látványos műsorban pedig ismert művészek lépnek színpadra. A szervezőbizottság célja, hogy évről évre még magasabbra emeljék a színvonalat, még látványosabb, még érdekesebb műsort állítsanak színpadra.

Hétfőn délelőtt a Nemzeti Színházban tartott sajtótájékoztatón ismertették a 11 kategória három „döntősét”, azaz a legtöbb szavazatot kapókat. A tízes listákat a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöksége állította össze, a tagság pedig voksolással (439-en szavaztak, ami rekordnak számít) választotta ki a legjobb hármat - ismertette a tudnivalókat Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője. Az év fogyatékos sportolója kategóriában idén is bekerült a legjobb három közé Gelencsér Róbert, pápai atléta, aki a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságán 100 és 200 méteres síkfutásban valamint távolugrásban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, emellett tagja volt az ezüstérmet szerzett 4x100-as férfi váltónak.

Az M4 Sport - Az Év Sportolója 2018 gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében február 14-én, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.