Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 01. 08:55, hétfő | Helyi sport
Forrás: nso.hu

A nemzetközi szinten vitézkedő Paks otthonából elhoztuk az egy pontot

A nemzetközi szinten vitézkedő Paks otthonából elhoztuk az egy pontot

Viszont oda az idei veretlenségünk. Videóval!

A labdarúgó NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén az előző bajnokságban ezüstérmes Paks, az eddigi két bajnokiját megnyerő Pápát fogadta. A vendégek a 29. percben Goran Marics találatával szereztek vezetést, de a szünetben beállt Vayer Gábor az 53. percben egyenlíteni tudott, ezzel kialakítva az 1–1-es végeredményt.

Nagy elánnal kezdték a csapatok a mérkőzést, de az első negyedórában inkább a hazaiak domináltak, hiszen Szűcs kapusnak kétszer is védenie kellett, előbb Nagy, majd Hrepka elől.

Ezt követően azonban a vendégek percei következtek, s előbb Ferenci lövése ment alig mellé, majd Marics lövését tisztázták a gólvonalról.

A nagy vendégnyomásnak aztán a 29. percben lett meg az eredménye, igaz a pápaiak gólját nagy védelmi hiba előzte meg: egy hazaadást rúgott ki Csernyánszki a kapujából kifutva a bal oldalra Fiolának, aki azonban elesett, így Lovrencsics csapott le a labdára, s beadását Marics 8 méterről az üres kapuba lőtte (0–1).

A félidő hátralévő részében elkeseredetten támadtak a hazaiak, de csak elvétve kerültek helyzetbe, s ilyenkor vagy Szűcs kapus, vagy a védők hárítottak.

A szünetben aztán két játékosát is lecserélte Kis Károly, s ezáltal jóval támadóbb felfogásban is játszottak a hazaiak, s már az 53. percben sikerült is egyenlíteniük, miután Heffler lövését csak kiütni tudta Szűcs, a kipattanóra pedig éppen a csereként beállt Vayer csapott le, s lőtte a kapuba (1–1).

A meccs hátralévő részében mindkét csapat megpróbálta megszerezni a győztes gólt, s mindkét gárdának meg is volt erre a lehetősége, újabb találat azonban nem született, s az ellentétes félidők alapján az eredmény reálisnak mondható. 

A mérkőzés góljai ITT tekinthetők meg.

 

fotó: nso.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől