Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Június 15. 10:21, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

A motorháztetőn ugrált

A motorháztetőn ugrált

Egy autó motorháztetején ugrált, majd megrongálta egy tömbház bejárati ajtaját is egy 21 éves pápai férfi. A Pápai Rendőrkapitányság járőrei rövid időn belül elfogták és előállították.

A rendőrséget 2015. június 13-án hajnali 3 óra körül értesítette egy hölgy arról, hogy Pápa belvárosában valaki megrongálta az utcán parkoló gépkocsiját. A kiérkező rendőrök az autó motorháztetején horpadás nyomokat találtak, amelyek feltételezhetően úgy keletkeztek, hogy a járművön valaki ugrált. Adamik Balázs és Némethy Zsolt rendőr törzsőrmesterek azonnal az elkövető keresésére indultak. Időközben hírt kaptak arról, hogy egy férfi Pápa egyik tömbházának üveges bejárati ajtaját betörte egy téglával. A rongálások helyszínén folytatott adatgyűjtések eredményeként a rendőrök 5 óra 20 perckor lakásán elfogták és a Pápai Rendőrkapitányságra előállították H. Eriket, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy mind a gépkocsiban, mind a bejárati ajtóban ő okozta a kárt.

A fiatal férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 16:52, szerda | Helyi

Három polgármesterjelölt indul teljes csapattal az önkormányzati választáson

Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP), Grőber Attila (Élhető, Gyarapodó Városért Egyesület és 6 ellenzéki párt) és Marton Sándor (Mi Hazánk Mozgalom) mögött áll 10-10 ember, akik indulnak az egyéni választókerületekben.

2024. Május 08. 15:30, szerda | Helyi

Így képzik a járőrkutyákat a pápai katonák - Videó!

Közös kiképzést tartottak a napokban Pápán, az MH 47. Bázisrepülőtér és az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár járőrkutya vezetői.

2024. Május 07. 15:47, kedd | Helyi

NATO hadgyakorlat egyik központja a pápai légibázis

A Swift Response a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, amely a NATO szövetség keleti térségét helyezi középpontba.

2024. Május 07. 15:22, kedd | Helyi

Méhlegelőt alakítanak ki Pápán

A Városfejlesztő Kft. munkatársai a Külső-Várkertben telepítenek valódi méhlegelőt.