Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Június 21. 16:10, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A legjobban tanuló és sportoló diákokat köszöntötték

A legjobban tanuló és sportoló diákokat köszöntötték

A pápai önkormányzat minden évben kitünteti azokat a diákokat és felkészítőiket, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a tanulmányi, vagy sporteredményeikben.

A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, EGYMI, majd a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola diákjainak műsorát követően Unger Tamás köszöntötte a diákokat és felkészítőiket. Az alpolgármester a szorgalom, a kitartás és az áldozatvállalás fontosságát emelte ki, köszönetet mondva a diákságnak, hogy jó példával járnak elől.

- Azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük önöket, a teljesítményüket, kifejezzük tiszteletünket és dicséretünket, példaként állítsuk önöket a város közössége elé, és arra sarkalljuk önöket, hogy a jövőben is mindnyájunk dicsőségére váljanak.

Jó tanuló díjban részesült Király Sára Erzsébet, Kovács Bálint, Kovács Bálint, Rákli Levente, Nagy Bianka, Mátyás Donát, Kardics Emőke, Horváth Anna és Szabó Bernadett.

Jó tanuló és jó sportoló díjat vehetett át Babai Blanka és Völgyi Tina, Kádi Patrícia, Ősz Regina, Magyar Hanna és, Gőgös Ada, Stanka Luca, Pongrácz Bíborka és Polz Marcell, Csikó Richárd, valamint Pente Kevin.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.