Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Július 25. 10:29, csütörtök | PR
Forrás: X

A legjobb PS5 kiegészítők, rangsorolva: ezeket megéri beszerezni!

A legjobb PS5 kiegészítők, rangsorolva: ezeket megéri beszerezni!

Fedezd fel a PS5 kiegészítők forradalmian új dimenzióját! Lebilincselően valósághű látványvilág, villámgyors betöltési sebesség és kifogástalan 3D hangzás, nem rossz ugye? Ebből a bejegyzésből megtudhatod, mely tartozékokkal szerezhetsz magadnak életre szóló játékélményeket.

Miért válaszd a PlayStation5 világát? <2>

A kormány, a headsetek, a kontroller vagy a VR2 mind elengedhetetlen részei a magával ragadó játékvilágnak. Így lesz igazán teljes aPS5élményed! A legújabb technológia segítségével lélegzetelállító vizuális és auditív benyomások érhetnek. Lássuk, melyek lehetnek ezek:

  • magasabb képkockasebesség;

  • gyorsabb számítási és feldolgozási teljesítmény;

  • kiemelkedő grafika (árnyékolás, világítás stb.);

  • kristálytiszta 3D hangzás;

  • lecsökkent betöltési idő (integrált I/0 rendszerű SSD).

Melyek a legmodernebb PS5 kiegészítők? <2>

  1. Kontroller mozgásérzékelővel <3>

Az első a PS5 kiegészítők rangsorában a PS5 kontroller. Az eszköz nemcsak hangszóróval, mikrofonnal és headset csatlakozóval rendelkezik, de mozgásérzékelővel is. Így a gombok ellenállása attól függően változik, hogy éppen mi történik a játékban (fegyverhasználat, környezet, terepviszonyok stb.).

  1. PS5 kiegészítők: a kormány <3>

A PlayStation élmény nélkülözhetetlen tartozéka a kormány. Manapság ebből a játékelemből is széles kínálattal találkozhatsz a piacon. Vannak külön PS5 -höz gyártott kormányok, de vannak olyanok is, amelyek tökéletesen kompatibilisek a PS4, sőt még a PS3 konzolokkal is.

  1. Valósághűség VR2 -vel <3>

A VR2 (Virtual Reality 2) rögtön a harmadik helyen helyezkedik el. Ezzel a második generációs virtuális valósággal lehetővé válik, hogy egy vadonatúj világ nyíljon meg előtted. Az érzékek és mozdulatok természetességének köszönhetően úgy érezheted, mintha a virtualitás valósság vált volna.

  1. Headsetek a kristálytiszta hangért <3>

A Sony Pulse 3D vezetéknélküli headset tökéletes zajszűrő kialakítással rendelkezik, így biztos lehetsz abban, hogy a legmagasabb színvonalú hangélményben lesz részed. A kompatibilis eszköznek köszönhetően maximálisan kihasználhatod a Tempest 3D AudioTech technológiát.

  1. Hatalmas tárolókapacitás <3>

A PS5 kiegészítők egyik legnagyobb előnye a tárhely bővítés lehetősége, mivel az M.2 SSD-illeszkedés jóvoltából a tárolókapacitás akár 4 TB-ra is növelhető. Ugyanakkor az is megoldható, hogy a SuperSpeed USB-t támogató meghajtókkal helyet spóroljunk a belső tárhelyen.

+1 További PS5 kiegészítők <3>

Ezen kívül még számos további konzol-kiegészítővel is találkozhatsz. Az élő közvetítés elindítását biztosító HD kamerán vagy a filmek és zene vezérlését megkönnyítő media remote -n kívül ne feledkezz meg a védőtokról, tisztítószettről vagy a HDMI kábelről se.

Régi játékok új köntösben <2>

Abban az esetben sem kell aggódnod, ha korábban elkezdtél egy játékot például a PS4 -en és szeretnéd folytatni. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy átmásolod az előző játék mentett adatait az új konzolra. A PS5 emellett korábbi játékok hatalmas gyűjteményével is büszkélkedhet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 04. 16:53, szerda | PR

Az ősz legdivatosabb cipői – válogatás az adidas Gazelle kínálatából

Az őszi szezon beköszöntével itt az idő, hogy a ruhatárunkat kiegészítsük néhány stílusos lábbelivel, amelyek nemcsak a trendeket követik, hanem kényelmesek és praktikusak is a hűvösebb napokra.

2024. Szeptember 04. 10:36, szerda | PR

Egy jól megválasztott billentyűzettel kényelmes és hatékony lesz a munka

A billentyűzet kialakítása döntő szerepet játszik abban, hogy mennyire lesz komfortos a munkavégzés.

2024. Szeptember 02. 13:26, hétfő | PR

Az Ön végső útmutatója és megbízható társa a Casino Insights számára

Fedezze fel, miért a Sloterman a kaszinóértékelések, szakértői tippek és a legújabb promóciók fő forrása a játékélmény fokozása érdekében.

2024. Szeptember 02. 12:47, hétfő | PR

Állami gondoskodásban élők életkezdési esélyeit növeli a K&H

Bán Hajnalka, az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa adománygyűjtési vezetője és Suba Levente, a K&H fenntarthatósági vezetője Fotó: K&H/Fotó Művek