Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Augusztus 12. 09:03, péntek | Belföld
Forrás: mti/fotó: police.hu

A kórházban támadt rá válófélben lévő feleségére egy férfi, letartóztatták

A kórházban támadt rá válófélben lévő feleségére egy férfi, letartóztatták

A bíróság elrendelte a letartóztatását egy férfinak, aki a székesfehérvári kórházban rátámadt válófélben lévő feleségére - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A 40 éves férfi augusztus 8-án dél körül felkereste feleségét a munkahelyén, a székesfehérvári kórházban, és az egyik kórteremben rátámadt. A falnak lökte, fojtogatta, majd a dulakodás közben földre kerülő nőt megpróbálta késsel mellkason szúrni, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. A nő a kezén és a lábán sérült meg - írták.

Miután a kórteremben lévő beteg segítséget kért, a férfi elmenekült, de a kórház dolgozói feltartóztatták a rendőrök kiérkezéséig.

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a férfi letartóztatását, a Székesfehérvári Járásbíróság pedig végleges döntésével elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra - közölte a főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.